miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIAdrian Mutu va apărea în noul videoclip al lui Snoop Dogg

Adrian Mutu va apărea în noul videoclip al lui Snoop Dogg

Fotbalistul Adrian Mutu, aflat sub contract cu formaţia Petrolul Ploieşti, se gândeşte serios la viitorul său şi face tot posibilul ca şi după ce se va lăsa de fotbal să aibă conturile pline de bani.

adrian mutu videoclip snoop dog

Recent, jurnaliştii de la Cancan au anunţat că Mutu le pregăteşte o surpriză fanilor săi: va apărea în noul videoclip al lui Snoop Dogg, care urmează să fie filmat în luna aprilie a acestui an.

„Am descoperit că Mutu are un mare potenţial. El are foarte mulţi fani în rândurile băieţilor, iar frumuseţea lui atrage toate femeile. I-am făcut personal această propunere lui Adrian, iar întreaga echipă vede în el un bun promotor al clipului“, a spus Massimo Caroletti, regizorul videoclipului.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.