sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRICornel Patrichi: „«Dansez pentru tine» a ţinut cât a vrut Adrian Sârbu“

Cornel Patrichi: „«Dansez pentru tine» a ţinut cât a vrut Adrian Sârbu“

În presă circulă tot mai multe zvonuri potrivit cărora show-ul „Dansez pentru tine“ va ieşi din grila postului Pro TV, iar Ştefan Bănică va părăsi televiziunea din Pache Protopopescu.

cornel patrichi dansez pentru tine adrian sarbu

Cornel Patrichi, unul dintre foştii juraţi ai emisiunii de la Pro TV, a vorbit pentru ziarul Ring despre posibilitatea ca Bănică să nu mai prezinte emisiunea şi despre faptul că show-ul ar putea dispărea.

„Era logic să se termine cu «Dansez pentru tine» şi să se întâmple asta deoarece conducerea acestui show e formată din nişte amatori penibili din toate punctele de vedere.

E uşor să cumperi formatul şi să iei primele reţete de succes, să le faci în România şi să ai rezultate bune. Când trebuie să faci ceva pe cont propriu şi nu ai cu ce să vii de acasă… Din punct de vedere profesional, cei de la «Dansez pentru tine» sunt zero absolut. Greşelile s-au ţinut lanţ, după mine l-au dat afară şi pe Willmark, care are o simpatie a publicului extraordinară şi care le făcea foarte mult bine.

Cu Ştefan am înţeles că au fost probleme de bani… Probabil că Ştefan a întrebat în dreapta şi în stânga cât au ăia acolo şi cât au ăia dincolo şi nu i-a mai convenit salariul de aici. Probabil că era timpul să se termine… Oricum, show-ul a ţinut opt ani, exact cum a vrut Adrian Sârbu“, a spus Cornel Patrichi.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.