Adrian Naidin revine pe scenă cu un nou concert de Crăciun

Pe 26 decembrie, la Sala Studio a Teatrului Național București, începând cu ora 20.30, destinația este AdrianNaidin.ro.

Afis Adrian NaidinLa finalul lunii septembrie, artistul Adrian Naidin a trecut printr-o mare încercare a vieții, o încercare care i-a pus viața în pericol, iar urmările îl puteau face să spună adio muzicii. Artistul se afla în acel moment într-una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale și urma să lanseze în cadrul unui concert la Teatrul Național din București primele elemente importante de comunicare ale proiectelor sale artistice, spectacolul intitulându-se sugestiv, AdrianNaidin.ro.

A urmat o perioadă de incertitudine și speranță, mulți oameni frumoși fiindu-i alături, ajutându-l să treacă peste nefericitul accident. Credința și voința lui Adrian au fost puternice și el a reușit, chiar și nerefăcut total, să își reia activitatea muzicală și să reprogrameze spectacolul amânat din 10 octombrie, în data de 26 decembrie.

Spectatorii vor putea să asculte melodii compuse de artist în ultimii trei ani, câteva melodii compuse în perioada de convalescență și, pentru că este a doua zi de Crăciun, câteva colinde, unele dintre ele culese sau compuse chiar de Adrian.

Alături de Adrian Naidin, pe scenă, se vor afla artiști cu care acesta colaborează de mai mulți ani, precum Cătălina Naidin, Ionuț Micu și Adrian Andrei.

Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete TICKETNET din Unirea Shopping Center, etaj 2, casa de bilete a TNB și online pe: ticketnet.ro, bilet.ro, eventim.ro, bilete.ro și iabilet.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here