Rusalina a lansat videoclipul melodiei „Give me“

După ce a făcut furori sub numele de Shiva, Rusalina revine cu ceva nou, o piesă ritmată care va cuceri publicul din România şi de peste hotare.

Give MePiesa va atrage publicul datorită sound-ului ritmat şi a videoclipului care este filmat într-un spaţiu neconvetional. Videoclipul o surprinde pe Rusalina în ipostaze foarte sexy şi îi dezvăluie o siluetă de invidiat. “Give me” este o piesă cu un mesaj motivaţional, care încurajează oamenii să nu renunţe şi să lupte pentru ceea ce îşi doresc.

“Piesa ‘Give me’ este o piesă care înseamnă foarte mult pentru mine, mesajul piesei este despre oameni puternici pe care chiar dacă îi doboară viaţa câteodată, se ridică de jos, se scutură de praf şi merg mai departe şi îţi ating scopul”, a spus artista.

Piesa a fost realizată în studiourile Tommo Production şi este însoţită de un videoclip în regia Ioanei Gomoi.

“‘Give me’a fost produsă în studiourile Tommo Production, oameni foarte dragi mie. Filmările au avut loc într-o hală abandonată din Bucureşti. Clipul a fost realizat de Ioana Gomoi. La filmări am îmbinat munca cu distracţia. În ciuda faptului că a fost foarte frig cu siguranţă a meritat. Încă am o grămadă de “suveniruri” de la acesta filmare- sclipici în toată casa astfel încât mi-e greu să uit toate momentele frumoase şi haioase”, a mai spus Rusalina.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here