marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIAdrian Ţuţu a anunţat că anul acesta îşi va lansa primul album...

Adrian Ţuţu a anunţat că anul acesta îşi va lansa primul album solo

Adrian Ţuţu, câştigătorul primului sezon „Românii au talent“, a anunţat lansarea primului său album solo. Anunţul a fost făcut pe 1 ianuarie pe contul oficial de Facebook al artistului.

Adrian Tutu

În această perioadă, Ţuţu se află în studioul de intregistrari de la Focşani acolo unde înregistrează ultimele detalii pentru mult aşteptatul material programat pentru 2016. Materialul se numeşte „Şi atât” şi se anunţă a fi unul exploziv. Pentru acest material, artistul a lucrat singur, atât pe partea de producţie, cât şi pe partea de versuri.

„Dacă tot e an nou, am zis să fiu şi eu nou anul ăsta şi să arăt pentru ce m-am pregătit în ultimii patru ani. În ultima perioadă am tot scos piese doar să mă menţin. Abia aştept să împărtăşesc cu voi piesele de pe albumul meu #SIATAT”, a declarat Ţuţu.

Adrian Tutu

Până la momentul lansării oficiale a albumului, care nu are încă o dată exactă de lansare, Adrian Ţuţu le arată fanilor un intro al acestui proiect plin de surprize.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.