Află ultimele detalii legate de festivalul WonderDay

Pregătirile pentru Ziua Minunilor de pe domeniul Palatului Mogoşoaia au intrat în linie dreaptă, iar în mai puţin de două săptămâni, pe data de 29 iunie, evenimentul îşi va deschide pentru prima dată porţile publicului larg. Susţinut de Volksbank şi Silva, la WonderDay vor concerta într-un spaţiu autentic de poveste: Asaf Avidan, Delilah, Moonlight Breakfast, Tape Five şi Aylin & The Lucky Charms.

Wonderday

Începând cu ora 16:00, publicul este aşteptat cu mic cu mare la WonderDay unde organizatorii au pregătit un program artistic deosebit. Elementele de poveste ce vor prinde viaţă, concertele de excepţie şi activităţile felurite vor cuprinde încă de la începutul evenimentului întreg domeniul Palatului Mogoşoaia, spectatorii fiind sfătuiţi să sosească încă de la deschiderea porţilor pentru a se putea bucura de experienţa WonderDay completă.

Seria concertelor va debuta puţin după ora 17:00 pe acorduri de jazz cu influenţe pop şi retro, alături de Aylin & The Lucky Charms. Începând cu ora 18:15, publicul va fi condus în atmosfera chic a anilor ’20 alături de Tape Five, unul dintre cele mai apreciate proiecte electro swing la nivel mondial, alături de care va putea dansa ca la marile petreceri ale vremii. Moonlight Breakfast revine în România cu o apartie live în forţă şi va urca pe scena WonderDay începând cu ora 19:45, fiind urmată la ora 21:15 de setul acustic al seducătoarei Delilah, artista promiţând tuturor fanilor un spectacol surprinzător “ce nu va fi uitat prea curând”. Mult-aşteptatul solist Asaf Avidan va încheia de la 22:30 seara concertelor WonderDay cu un set acustic impresionant, parte a noului său proiect solo.

Publicul pasionat de călătorii, aventuri în lumea mare şi descoperiri va avea ocazia să-i întâlnească la WonderDay pe cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai blogosferei din România în cadrul zonei de travel-sharing, Traveler’s Tale. Prima sesiune de discuţii, “I Wander through the Wonderful Sounds”, va începe la ora 19:15 şi promite înconjurul lumii timp de o oră prin muzică şi sunete. Poveşti despre cele mai frumoase locuri vizitate, întâmplări inedite şi oameni cu experienţe impresionante vor fi împărtăşite de la ora 20:45 în cadrul celei de-a doua sesiuni, “I Wander through the World’s Wonders”.

Alături de concertele de excepţie şi sesiunile de discuţii, la WonderDay publicul va avea ocazia să descopere tainele meşteşugurilor străvechi, dar şi frumuseţea copilăriei ascunse într-un sertar cu amintiri în cadrul numeroaselor activităţi, workshop-uri şi surprize pregătite de partenerii evenimentului pe tărâmul fabulos al domeniului Mogoşoaia.

Special pentru toţi spectatorii WonderDay, Palatul Mogoşoaia va fi deschis între orele 16:00 – 18:00 şi va putea fi vizitat gratuit. Picnicul pe domeniul Palatului Mogoşoaia va fi interzis pe durata evenimentului, dar şi în perioada amenajării acestuia, în zilele premergătoare datei de 29 iunie.

Biletele pentru WonderDay sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.myticket.ro la preţul de 149 de lei. În ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la preţul de 160 de lei. Copiii cu vârste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniaţi de cel puţin un adult.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here