Katy Perry și-a lansat propria casă de discuri, Metamorphosis Music

Solista pop Katy Perry a anunțat lansarea propriei case de discuri, Metamorphosis Music, în cadrul unui parteneriat cu Capitol Records, iar primul artist care a semnat deja un contract cu noua casă de discuri este cântărețul californian de origine iordaniană Ferras, cel care cântă și în deschiderea concertelor lui Katy Perry din cadrul părții americane a turneului său internațional, Prismatic World Tour, conform starpulse.com.

Katy Perry

“Ferras este un om care transmite un mesaj și o face într-un mod liric unic, care te face să te simți conectat la fiecare notă muzicală atunci când îl asculți. ‘Speak in Tongues’ este o piesă cu o forță emoțională brută pe care mi-aș fi dorit să o compun eu. Cred că va fi un artist important”, a declarat Katy Perry despre protejatul său.

Katy Perry este producătoarea executivă a EP-ului de debut al solistului, intitulat “Ferras”, material discografic ce a fost lansat odată cu anunțarea înființării noii case de discuri.

“Este un album pop cu mai multe texturi diferite, iar în unele locuri este cu adevărat întunecat”, a declarat Ferras în legătură cu primul său produs discografic.

Katy Perry, care are și un duet cu Ferras pe piesa “Legends Never Die”, își începe partea americană a turneului său mondial la 22 iunie, printr-un concert susținut la Raleigh, Carolina de Nord.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here