Al Bano a acceptat provocarea Ice Bucket

Fenomenul mondial „Ice Bucket Challenge” a ajuns şi la cunoscutul cântăreţ Al Bano! Artistul ce va concerta împreună cu Romina Power în toamnă la Bucureşti a acceptat bucuros provocarea de a-şi turna în cap apă cu gheaţă.

Al Bano

Numeroase celebrităţi din lumea întreagă, din cele mai diverse (şi neaşteptate) domenii, s-au alăturat acestei campanii, dând curs provocărilor. Ice Bucket Challenge (Provocarea găleţii cu gheaţă) este o campanie de donaţii dedicate ajutorării celor suferinzi de scleroză laterală amiotrofica (boala Charcot sau boala Lou Gehrig) şi conştientizării acestei maladii, de care suferă şi Stephen Hawking. La această campanie au aderat o mulţime de personalităţi americane şi din întreaga lume, printre care se număra: Bill Gates, Lady Gaga, Oprah Winfrey, Andrea Bocelli, Shakira, Mark Zuckerberg. Participanţii sunt provocaţi să îşi verse pe cap un vas cu apă la temperatură scăzută (amestecată cu gheaţă). Fenomenul nu l-a ocolit nici pe celebrul Al Bano, care a răspuns cu umor şi curaj provocării.

„Mulţumesc celor care m-au provocat. Sunt fericit să particip la această strângere de fonduri Ice Bucket şi abia aştept să fac acest ritual, care este unul excepţional, cu o apă în care o să torn gheaţă! Dar mai bine chem pe cineva să mă ajute. Vino, ajută-mă… spune Al Bano cuiva pe care îl întreabă: „E gheaţă adevărată? E falsă? Pot să amestec? Eu acum, în faţa atâtor… De fapt, stai, trebuie să fac nominalizările.” Face nominalizările. „Deci asta e! Sunt gata pentru acest sacrificiu. Nu pierdeţi momentul! Ce fac? Îmi scot pălăria sau o las? Hai. Să îmi scot oche….” Nu mai apucă să spună ochelarii, că asistentul îi şi toarnă apă în cap, postarea cu momentul strângând mii de like-uri în numai câteva zile.

Cel mai iubit cuplu al anilor ’80 (Al Bano & Romina Power) va concerta la Sala Palatului pe data de 5 noiembrie, evenimentul purtând numele de „Al Bano featuring a very special guest – Romina Power”. Biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se găsesc în toată reţeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here