Mircea Vintilă revine, pe 7 noiembrie, într-un concert cu parfum de epocă, în Capitală

Mircea Vintilă revine, pe 7 noiembrie, la Hard Rock Cafe din Capitală, artistul aducând pe scena clubului din parcul Herăstrău melodii îndrăgite ce evocă imaginea Bucureştiului de altădată, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Mircea Vintila

Tablouri din Bucureştiul interbelic, secvenţe inspirate din perioada hippie, frumoase poveşti de dragoste, dar şi pasaje ancorate în realitatea cotidiană vor prinde viaţă pe mângâietoare acorduri de chitară.

Mircea Vintilă, care concertează cu Brambura, formula de acompaniament ce îi este alături de aproape 10 ani, va interpreta melodii precum “Miruna”, “Strada Popa Nan”, “Hanul lui Manuc”, “Adio, deci pe curând” şi “Peste răbdări”.

Pentru concertul programat pe 7 noiembrie sunt în vânzare următoarele bilete: VIP – 120 de lei (întâlnire şi poză cu artistul), categoria I – 60 de lei (loc la mese în faţa scenei) şi categoria II – 40 de lei (loc la mese în sală). Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe. Biletele se găsesc în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, la Hard Rock Cafe şi online, pe www.bilete.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here