Miley Cyrus colaborează cu creatorul de modă Jeremy Scott pentru un show la New York Fashion Week

Cântăreaţa americană Miley Cyrus va colabora cu creatorul de modă Jeremy Scott pentru prezentarea de modă pe care acesta o pregăteşte pentru New York Fashion Week, potrivit vogue.com.

Miley CyrusJeremy Scott, care este şi directorul de creaţie al casei Moschino, a anunţat colaborarea cu cântăreaţa în timpul participării la gala MTV Video Music Awards, din 24 august, unde Miley Cyrus a obţinut premiul cel mai important, videoclipul anului, pentru piesa “Wrecking Ball”.

“Miley şi eu pregătim ceva foarte interesant pentru viitorul apropiat”, a spus designerul, care a refuzat să precizeze ce va conţine prezentarea de modă.

El a dat totuşi câteva indicii despre faptul că va fi vorba despre “un grup de adolescenţi, nu modele”, care vor defila pe scenă. “O voi lăsa pe ea (Miley Cyrus, n.r.) să anunţe despre ce este vorba”, a mai spus Jeremy Scott.

Vogue.com sugerează că prezentarea ar putea avea influenţe din stilul desenelor animate şi va fi foarte colorată, aspecte de care sunt pasionaţi atât Miley Cyrus, cât şi designerul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here