marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIAl Bano şi Romina Power au transmis un mesaj fanilor din România...

Al Bano şi Romina Power au transmis un mesaj fanilor din România

Deşi mai sunt aproximativ trei luni până când Al Bano şi Romina Power vor concerta în premieră împreună pe scena Sălii Palatului, cei doi artişti au ţinut să-şi salute fanii şi să-i invite la eveniment! Într-un mesaj video înregistrat zilele acestea, componenţii faimosului duo transmit fanilor că seara de 5 noiembrie 2014 va fi de-a dreptul incredibilă şi că vor cânta cele mai mari hituri ale lor.

Al Bano si Romina Power

Cel mai iubit cuplu al anilor ’80 a renăscut şi pare a fi mai fresh ca niciodată! Pe tot parcursul filmuleţului, la fel de încântători ca atunci când rupeau topurile internaţionale, cei doi foşti parteneri de cuplu şi actuali parteneri de scenă au chicotit şi s-au tachinat: Romina a râs atunci când Al Bano a spus că vor cânta cele mai mari hituri „de ieri, de azi dar şi din viitor”, spunând că nu îi e prea clar cum o să facă acest lucru iar Al Bano a exersat puţin limba română, spunând „mulţumesc”. Spre sfârşit, Romina a avut impresia că fostul sau soţ nu a spus corect locaţia concertului şi i-a luat foaia din mână, verificând silabă cu silabă. Al Bano a asigurat-o că a spus corect numele sălii, deoarece a mai concertat acolo de 5 ori, pentru ea fiind prima oară.

– Romina: „Dragi prieteni din România…”
– Al Bano: „Romina şi eu vom fi pe 5 noiembrie la Sala Palatului şi va fi o seară pur şi simplu incredibilă”
– Romina: „Pe 5 noiembrie vom fi la Bucureşti, la Sala Palatului, unde vom cânta pentru toată lumea cele mai mari hituri ale noastre”
– Al Bano: „Cele mai mari hituri de ieri, de azi, dar şi din viitor”
– Romina: „Nu ştiu cum vom face asta, dar…”
– Al Bano: „E deja pregătit totul. Ce să vă mai spun? Mulţumesc (în lb română). Mulţumesc pentru tot şi nu uitaţi: 5 noiembrie, în „Palatului”, în Bucureşti.

Foarte amuzanţi, cei doi se consultă între ei, Romina verifică foaia să vadă dacă Al Bano a spus corect numele sălii, iar el o asigură că a spus corect numele, doar a mai cântat acolo de 5 ori, pentru ea ar fi prima oară!

– Romina: „Ne vedem în curând! Abia aştept! Vă iubim!”

Aşa cum spune şi Al Bano în filmuleţ – în toamnă, cel mai renumit cuplu al anilor ’80 îşi va încânta fanii cu cele mai celebre piese, evenimentul purtând numele de „Al Bano featuring a very special guest – Romina Power”.

Biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se găsesc în toată reţeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte oraşe ale ţării se găseşte aici. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.