Michael Jackson „trăia în mizerie și urina pe podea“, susțin foste menajere de la Neverland

Michael Jackson ‘trăia în mizerie și urina pe podea’, susțin foste menajere de la ferma superstarului, Neverland. Dezvăluirile apar într-un interviu în care cinci foste menajere de la fermă îl descriu pe artist drept „cea mai murdară și mai insalubră persoană de la Hollywood”, relatează The Independent.

Michael Jackson

‘Michael (…) își făcea nevoile peste tot în casă și i se părea ceva normal’, a declarat o menajeră pentru New York Post. O alta susține că l-a văzut urinând în casă după o vizită a lui Oprah Winfrey, în 1993, la ferma din Los Olivos. Casa era perfect curată până când Oprah, Elizabeth Taylor și un echipaj de televiziune au plecat, ziua următoare. Atunci (Michael) a urinat pe podea la intrare, chiar pe unde intrase Oprah. Era ireal, povestește aceasta.

Menajerele susțin, însă, că artistul nu s-a comportat întotdeauna așa, aceste obiceiuri apărând după ce a fost prima dată acuzat public de molestare, de către Jordan Chandler, de 13 ani, în 1993. Stresul produs de acuzații l-a determinat pe cântăreț să se interneze într-un centru de reabilitare elvețian, după ce avocatul său, Johnnie Cochran, i-a putut garanta că nu va fi arestat la întoarcerea în Statele Unite.

Jackson le-a plătit lui Chandler și părinților acestuia o sumă de peste 20 de milioane de dolari.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here