Al bano și Romina Power cântă pe 7 mai la Sala Palatului

Până în urmă cu câteva luni, ideea de a revedea cuplul Al bano și Romina pe aceeași scenă părea o utopie, însă, brusc, aceștia au susținut un mega concert în Rusia, și se pare că nu e tot: persoanele implicate au luat deja decizia de a reedita momentul într-o altă destinație, mai exact în Statele Unite ale Americii .

Al Bano“Speranța moare ultima”, spun fanii îndrăgiților artiști Al bano Carrisi și Romina Power , care au trebuit să aștepte nouăsprezece ani, pentru a li se împlini în cele din urmă, visul: datorită unui concert neașteptat și surprinzător susținut în Rusia, cei doi artiști au urcat împreună pe aceeași scenă aducând publicul în extaz, spectatori care au plătit până la o mie de euro pentru un singur bilet.

Evenimentul a avut un succes răsunător, cu bilete vândute în totalitate și a atras după sine data unui concert suplimentar, pentru a satisface cererea incredibilă. Nimeni nu s-ar fi așteptat la reacția uriașă a publicului, mai ales într-o țară ”rece” precum Rusia, dar acest lucru se datorează fără doar și poate, calităților artistice veritabile ale celor doi artiști, Al bano și Romina.

Deși, la acel moment, Al bano a declarat că este primul și ultimul concert susținut alături de fosta sa soție, iată că artistul se abate de la cele spuse. Al bano se va întâlni din nou cu Romina la Niagara Falls, pentru un nou spectacol ce va fi susținut cu doar câteva zile înainte de concertul anunțat la Sala Palatului din București.

Imediat după evenimentul de la Niagara Falls, Al bano se va întâlni pe 7 mai cu publicul de la Sala Palatului, într-un cadru inedit. Indrăgitul artist le va dărui spectatorilor o seară cu melodii alese, interpretate în acompaniamentul membrilor ALEXANDER SIMPHONY ORCHESTRĂ.

Show-ul va avea loc la Sala Palatului în data de 7 mai de la ora 20:00 iar durată acestuia va fi de 90 de minute. Bilețele pentru concertul Al Bano & Alexander Simphony Orchestră de la Sală Palatului mai pot fi achiziționate de la punctele de vânzare ale rețelei VreauBilet, respectiv Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, Librăria Eminescu, de la Sala Palatului și online prin www.vreaubilet.ro. Prețul unui bilet variază între 70 a€“ 280 lei, în funcție de categoria de loc.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here