Rapperul Drake i-a cumpărat Rihannei un inel de 42.000 de dolari

Rapperul Drake, care are de câteva săptămâni o relaţie cu Rihanna, i-a dăruit cântăreţei un inel cu diamante, în valoare de 42.000 de dolari.

Drake - Rihanna

Rapperul, cunoscut pentru hiturile “From Time” şi “Star”, i-a cumpărat cântăreţei un inel cu diamante galbene, “ca simbol al iubirii lui Drake”, deşi nu este încă vorba despre un inel de logodnă, informează contactmusic.com.

“Rihanna a fost încântată de cadou, pe care l-a acceptat ca simbol al iubirii lui Drake. El a ajuns chiar să îşi schimbe programul, pentru a petrece cât mai mult timp împreună cu aceasta, iar lucrurile devin din ce în ce mai serioase între ei” , a declarat o sursă pentru publicaţia The Daily Star.

Drake, în vârstă de 27 de ani, şi Rihanna, în vârstă de 26 de ani, au fost “de nedespărţit” în ultimele săptămâni, iar cântăreaţa speră că vor reuşi să se mute împreună. Cei doi au mai fost împreună o scurtă perioadă de timp, în 2009, după ce Rihanna s-a despărţit de cântăreţul R&B Chris Brown.

Rihanna şi Drake au fost fotografiaţi ţinându-se de mână la Londra şi s-au îmbrăţişat după recitalul pe care rapperul l-a susţinut, duminică, la gala MTV Movie Awards. Conform unei surse, după recital, “Rihanna s-a îndreptat spre Drake, i-a sărit în braţe şi l-a sărutat pe buze”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here