Albumul de debut a trupei Matchbox Twenty a împlinit 20 de ani

În 1996, Matchbox Twenty a început să scrie istorie, o dată cu lansarea albumului de debut „Yourself or someone like you“, care a vândut peste 15 milioane de copii în întreaga lume.

rob thomas matchbox twenty album yourself or someone like you

Succesul culminant al trupei a fost susţinut de piesele pline de dramă, dar şi de albumele „Mad season“ şi „More than you think you are“, reunindu-se în 2012 pentru cel de-al patrulea album „North“.

La aproape 20 de ani de la debut, Rob Thomas continuă traiectoria de succes în cariera sa solo, având trei albume lansate cu Altantic Records. Cu ocazia acestei aniversări, Rob a făcut o incursiune în trecut şi a povestit despre timpurile de odinioară.

„Cu mult înaintea Matchbox Twenty, eu, Brian Yale şi Paul Ducette aveam o altă trupă pe nume Tabitha’s Secret, care, din păcate, într-o zi a încetat să mai existe. După o perioadă de incertitudine, alăturându-ne label-ului Atlantic Records, am decis să ne încercăm norocul încă o dată şi, împreună cu Brian şi Paul, am semnat contractul pentru primul album. Această tranziţie nu a fost una uşoară, iar anumite realităţi din industria muzicală m-au inspirat să scriu primul album al noii trupe, bazându-ne pe aceste experienţe. Am lucrat enorm de mult, încercând să personalizăm fiecare poveste din piese. Acum, la 20 de ani de la debutul acestui album, mă uit la experienţele din trecut şi sunt recunoscător fiindcă aşa am făcut alte descoperiri. Dacă nu aveam momente mai puţin plăcute, probabil nu am fi găsit inspiraţia pentru a produce şi vinde peste 15 milioane de copii ale albumului“, a spus Rob Thomas.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here