VIDEO Trailerul oficial al filmului „Câini“ a fost lansat

Din 23 septembrie, unul dintre cele mai așteptate filme românești ale anului poate fi văzut pe marile ecrane din România. „Câini“ marchează debutul în lungmetraj al lui Bogdan Mirică, scenaristul și co-regizorul serialului HBO „Umbre“, și reunește trei dintre cei mai apreciați actori români, în roluri puternice: Dragoș Bucur, Vlad Ivanov și Gheorghe Visu.

Poster oficial_CAINI

Trailerul oficial al peliculei, lansat de curând, a fost realizat de Foarfeca Studio, iar coloana sonoră a fost furnizată de MusicDirector. Una dintre cele mai tensionate scene din film, care se petrece noaptea, a fost sursă de inspirație pentru posterul oficial.

O combinație de thriller, film noir și western modern, cum l-au descris criticii, „Câini“ a fost primit cu entuziasm de presa internațională și de publicul de la Cannes, TIFF sau Sarajevo.

Dragoș Bucur îl joacă pe Roman, un tânăr de la oraș care ajunge într-un sat izolat din Dobrogea, unde are de gând să vândă pământul moștenit de la bunicul său care a murit cu câteva luni în urmă. În timp ce face demersurile pentru vânzarea moșiei, Roman devine, treptat, martorul unor evenimente bizare. O senzație generală de amenințare plutește în aer.

Personaje memorabile interpretează și Teodor Corban, Raluca Aprodu, Costel Cașcaval și Constantin Cojocaru. Vara trecută, echipa „Câini“ a filmat timp de 28 de zile în locații din Brăila, Galați, Teleorman și Giurgiu.

Bogdan Mirică semnează regia și scenariul, directorul de imagine este Andrei Butică, montajul a fost realizat de Roxana Szel, de sunet s-au ocupat Sam Cohen, Sebastian Zsemlye și Hervé Buirette, scenografia îi aparține Augustinei Stanciu, iar costumele – Elenei Stoyanova. Muzica a fost compusă de Codrin Lazăr și Sorin Romanescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here