Alex Ceauşu, bucătar în tabăra de muzică organizată de băieţii de la Fly Project

Mulţi ştiau că este pasionat de bucătărie, însă, puţini bănuiau că Alex Ceauşu găteşte atât de bine. Regizorul a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a câştigat o competiţie culinară organizată la Valea cu Peşti, hotelul unde a fost cazat Gerard Butler la ultima sa vizită în România.

Alex Ceausu GatesteAflat în Fly Camp, prima tabără muzicală organizată de băieţii de Fly Project, Alex a acceptat imediat să participe la un concurs culinar ce a avut loc chiar în incinta hotelului. Miza? Cel mai bun preparat va fi inclus în meniul restaurantului de 4 stele.

Alături de Tudor Ionescu de la Fly Project, Felix Popescu de la Last Night şi Anastasia Sandu, regizorul s-a “duelat” în preparate cu Andrei Leonte şi băieţii de la Deepside Deejays, dar şi cu Adina Postelnicu de la Heaven, reuşind să îşi adjudece premiul cel mare.

“Creaţia”care a impresionat juriul se numeşte Midia Saganaki şi începând de astăzi va putea fi comandată de oricine trece pragul restaurantului “Valea cu Peşti”. Creveţi, 3 tipuri de scoici şi un sos de roşii cu brânză feta, acestea sunt ingredientele care l-au făcut pe Alex Ceauşu să îşi vadă împlinit unul dintre vise, acela de a “intră” într-o bucătărie profesionistă şi de a semna măcar unul dintre preparatele unui restaurant de top.

“Gătitul mă relaxează, e modul meu de a evada din stresul de zi cu zi, de a îmi încărca bateriile după o zi plină. Mă simt în elementul meu în bucătărie şi nu de puţine ori mi s-a spus că se simte asta. Prietenii mei ştiu că sunt pasionat de condimente, mâncăruri şi alte minunăţii şi de fiecare dată când au ocazia îmi comandă câte una- alta. Recunosc, însă, că ceea ce s-a întâmplat acum m-a surprins şi pe mine. E o onoare şi o bucurie că preparatul echipei mele va intra în meniul restaurantului, abia aştept să văd reacţiile oamenilor care îl vor comanda. Păcat că nu am făcut concursul mai devreme, că poate apuca şi Gerard Butler să guste din el, când a fost la Valea cu Peşti”, a declarat Alex Ceauşu, râzând.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here