Vitas a făcut dezvăluiri despre femeile din viaţa lui

Vitas, „vocea de diamant“ care va concerta pe 7 aprilie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, a vorbit într-un amplu interviu acordat unei televiziuni ruse despre cele mai importante femei din viaţa lui: mama sa şi Svetlana, soţia lui, cea care îi este alături de când cântăreţul avea 19 ani.

vitas femei

Două albume, „Mama“ şi „The songs of my mother“, ambele apărute în anul 2003, stau mărturie a sentimentelor puternice care l-au legat pe Vitas de mama sa, victimă a unei boli incurabile pe vremea când cântăreţul era abia un adolescent.

„În anul 2001, a fost diagnosticată cu o boală foarte gravă, cu speranţe slabe de vindecare. Mama a plecat de la Odessa, la spital la Moscova, însă, după un timp, nu au mai avut ce să-i facă şi au trimis-o acasă. Îmi amintesc că a trebuit să plec la concert la Sochi şi i-am spus că mă voi întoarce cât pot de repede, însă trebuie să plec, pentru că sunt atâţia oameni care mă aşteaptă. A doua zi m-a sunat la Sochi, iar lucrul ăsta m-a mirat, pentru că era foarte slăbită şi de-abia vorbea. Nu o mai auzisem la telefon de 5 sau 6 luni. ‘Mă simt mult mai bine. Mă simt aproape normal’, mi-a spus. Aceasta a fost, însă, ultima conversaţie cu ea. În noaptea aceea, mama a murit“, a povestit Vitas, care a mărturisit, totodată, că, din cauza amintirilor puternice legate de mama sa, concertele la Odessa sunt cele mai dificile.

Svetlana, soţia lui Vitas, este o altă prezenţă feminină importantă în viaţa artistului. „Prima dată când am privit-o în ochi am simţit ceva asemănător unui şoc electric. A fost prima şi marea mea iubire“, a spus Vitas. Prezentă alături de cântăreţ în platoul emisiunii ruse, soacra lui Vitas şi-a amintit: „L-am cunoscut pe Vitaly la un concert, când s-a apropiat de mine şi mi-a zis: ‘Îmi daţi voie să vă răpesc fiica pentru o jumătate de oră?’. Doar că acea jumătate de oră s-a transformat într-o viaţă întreagă“.

Povestea de dragoste dintre el şi Svetlana nu este însă una obişnuită. Vitas a recunoscut că a răpit-o pe soţia sa pe când aceasta avea doar 15 ani, iar el, 19. Chiar în acea seară, s-au suit într-un tren, au părăsit Moscova şi nu s-au mai despărţit niciodată. „Eram foarte îndrăgostit! Nicio secundă nu m-am gândit că ceea ce am făcut la acea vreme era ilegal! Mai târziu, i-am rugat pe părinţii Svetlanei să mă ierte, pentru că atunci am trăit unele dintre cele mai fericite momente ale vieţii mele“, a mărturisit Vitas.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here