Alex Pelein şi Ovidiu Baciu (Naguale), tot mai căutaţi de artiştii români

Cel mai căutat studio de producţie muzicală din România este la ora actuală, Kazibo Music. Alex Pelein şi Ovidiu Baciu (Naguale) au reuşit să atragă atenţia industriei muzicale prin producţii ce se bucură de un real succes pe radiourile comerciale, dar şi pe reţele de socializare.

Kazibo Music

Nume sonore precum Delia, Elena Gheorge, Andra sau Andreea Bănică au ajuns în studiourile Kazibo Music în căutarea hit-ului care se le aducă mult râvnitul loc 1 în clasamentele muzicale. „Pe aripi de vânt” , „Cinema”, „În Bucăţi”, „Şi îngerii au demonii lor” sunt doar câteva dintre piesele produse de către Alex Pelin şi Ovidiu Baciu în studiourile pe care ei le manageriaza.

În acest moment în top 10 cele mai difuzate piese din România, Kazibo Music are trei piese, iar cântăreţele din România îşi doresc aceste poziţii, aşa că nu evită să apeleze la serviciile lui Alex Pelin şi Ovidiu Baciu.

Kazibo Music a reuşit într-un an de la lansare să se impună pe piaţa muzicală din România ca fiind unul dintre cele mai bune studiouri de producţie. Au lansat numeroase piese ce au ajuns pe cele mai înalte poziţii în topurile de specialitate şi au strâns milioane de vizualizări pe youtube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here