Daniel Iordachioae a fugit de acasă

Florentina Fântânaru va încerca să afle cât mai multe povești de viață ale concurentului de la “Te cunosc de undeva!”, foarte discret în ceea ce privește cuceririle pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

IordachioaeÎntâmplarea a avut loc pe când artistul era în liceu. „Am fugit de acasă pentru că m-am răzvrătit”, îi mărturisește Daniel Iordăchioae Florentinei Fântănaru duminică, de la 13:00, când este invitat să se dezvăluie exact așa cum este „Dincolo de aparențe”. „Am fost un tânăr problematic multă vreme”, continuă invitatul, care recunoaște acum că părinții lui nu mai știau cum să găsească o cale de a-l liniști.

„Am greșit foarte mult față de multe fete pe care le-am cunoscut”, mărturisește artistul, care mai e de părere că „sunt multe sentimente care pot fi ușor confundate cu dragostea”.

Întrebat ce gânduri are cu hainele pe care le purta atunci când avea câteva zeci de kilograme în plus, Daniel Iordăchioae va răspunde sincer că plănuiește să le dea pe toate, pentru că „aparțin altei vieți” și că a învățat să nu se mai împiedice de trecut.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here