Alex Velea participă la „Te cunosc de undeva“. Lista completă a concurenţilor şi a juraţilor!

Cel de-al cincilea sezon al show-ului  “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, vine cu schimbări spectaculoase! La masa juriului și în rândul concurenților se regăsesc nume noi din showbizul românesc.

Alex VeleaMonica Anghel, Delia, Pepe și Andrei Aradits sunt jurații noului sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”! Și echipa concurenților este una de senzație. Andreea Bănică, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, Florin Ristei și Alex Mațaev (câștigătorul, respectiv finalistul celui de-al treilea sezon X Factor) vor fi protagoniștii spectacolului transformărilor care, și de data asta, se anunță senzațional. Fiecare participant se află pentru prima oară pe scena “Te cunosc de undeva!”.

Monica Anghel se arată încântată de echipa artiștilor care participă, în acest sezon, la “Te cunosc de undeva!”: “Sunt convinsă că este o echipă foarte bună. Este o provocare pentru cei care vor face personajele, pentru că își vor descoperi noi valențe care-i vor îmbogăți ca artiști. Sunt sigură că această echipă va face publicul să urmărească cu mare interes și bucurie fiecare ediție ‘Te cunosc de undeva!’. De asemenea, va fi o provocare și pentru noi, cei din juriu. Eu mi-am propus să fiu veselă, normală, să fiu eu!!”, spune jurata Monica Anghel.

Pepe, câștigătorul celui de-al patrulea sezon “Te cunosc de undeva!”, a avertizat deja că va fi un jurat incomod. “Vreau să văd transformări și personaje bine făcute, cu umor, cu distracție, cu spirit de competiție. Nu-mi doresc demonstrații de cântat sau de orgolii. Vreau să-i văd pe concurenți că se distrează, că se simt bine,că respectă fiecare transformare pe care o fac.  O să fie interesant să mă concentrez pe fiecare artist în parte și pe fiecare transformare, pentru că eu cunosc foarte bine ce înseamnă emoția și implicarea în realizarea fiecărui personaj. O să fiu cel mai al naibii jurat”, a declarat talentatul artist.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here