luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRI„Te cunosc de undeva“: Alex Velea se transformă în Gică Petrescu

„Te cunosc de undeva“: Alex Velea se transformă în Gică Petrescu

Cu ochelari fumurii, lavalieră, ghiul pe degetul mic și o batistă de mătase roșie la buzunarul de la piept, așa va apărea pe scenă, sâmbătă, la „Te cunosc de undeva“, Alex Velea. El se va transforma în maestrul Gică Petrescu și va cânta “Ia mai toarnă un păhărel”, la o închipuită petrecere de Revelion a anului 2180.

Alex Velea

Andrei Aradits se arată surprins de cât de bine intră Alex în pielea lui nea Gică și îi apreciază acestuia inclusiv “zâmbetul ăsta de șef de sală”, iar Pepe, cel care punctează de la masa juriului întregul show și interacțiunea cu publicul, mărturisește că și-ar fi dorit la rându-i să-l imite pe maestru într-unul dintre cele două sezoane anterioare ale show-ului, la care a participat ca și concurent.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.