O apropiată de-a lui Connect-R, la preselecțiile „România dansează“

Zeci de stiluri de dans şi sute de concurenţi talentaţi s-au prezentat la preselecţiile „România Dansează”, show difuzat de Antena 1. Cum aspiranţii la marele premiu sunt mult mai pregătiţi decât anul trecut, vor promova în etapa următoare doar cei care întrunesc aprecierea unanimă a juriului, exprimată prin trei steluţe aurii.

Juriul Romania Danseaza

Caractere puternice şi profesionişti desăvârşiţi, cu ştate vechi în lumea dansului, cei trei membri ai juriului nu sunt mereu de acord cu deciziile luate de colegii lor, astfel că din când în când apar şi neînţelegeri între aceştia.

S-a întâmplat chiar în episodul difuzat duminica aceasta, când în faţa juriului s-a prezentat Andra, iubita unuia dintre dansatorii lui Connect-R. Instructor de dans la şcoala băieţilor de la 1st Class, Andra a creat aşteptare cu momentul ei, iar Connect-R a ţinut imediat să precizeze: “O să fiu foarte drastic cu tine, tocmai pentru că te cunosc”.

Dacă pe Monica, Andra a făcut-o să exclame: “În sfârşit văd şi eu o dansatoare de street atât de senzuală”, pe CRBL pur şi simplu l-a scos din minţi: “Iartă-mă, nu pot, mă dor ochii”. Vizibil deranjat de atitudinea lui CRBL, Connect-R i-a spus: “Trebuie să recunoşti că fata asta are atitudine. E dreptul tău, decizia ta…”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here