Velea şi Smiley au lucrat la noul single al lui Nicole Cherry: „Va fi hitul verii“

Alex Velea a completat seria de invitaţi ai VJ-iţei Oana Tache în cadrul show-ului MTV FRESH MORNING LIVE.

nicole cherry alex velea

Alex a declarat că vara lui 2014 a început în forţă pentru el şi că deja a început să alerge la concerte din toată ţara “Yamasha” nu s-a dat în lături să răspundă la întrebarile Oanei Tache şi a confesat: “Cel mai recent single pe care l-am lucrat, “Din vina ta”, vine ca un feedback al întregii perioade prin care am trecut. Nu e vina nimănui exact, e mai mult o emoţie. Asta facem noi, artiştii, oamenii creativi – transformăm emoţiile în muzică”.

Artistul, care va cânta în weekend la Alba-Iulia alături de Marius Moga & Friends, a mărturisit că nu s-a certat cu Smiley, ci, dimpotrivă, se înţeleg la fel de bine. Mai mult, Alex completează: “«Golden Boy Society» e noul meu label menit să sprijine mişcarea şi genul de muzică mai aproape de sufletul meu: r’n’b, hiphop… O să aveţi parte de multe surprize şi artişti noi”, a afirmat Alex Velea.

Întrebat de VJ-iţa Oana Tache cum se face că generaţia actuală de artişti pe val recunoaşte talentul new-comer-ilor, Alex Velea a spus că “e de datoria noastra să ajutăm industria să meargă într-o direcţie mai bună, să evoluăm şi să facem performanţă. De exemplu, la următoarul single Nicole Cherry am lucrat şi eu şi Smiley şi Serban Cazan… şi sunt sigur că va fi melodia verii”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here