NesteA, câştigătoare la Festivalul „Flori de Mai 2014“, l-a impresionat pe Petru Mircea cu piesa Mădălinei Manole

NesteA, a participat la Festivalul Concurs Naţional “Flori de Mai 2014”, organizat de Mix Music între 22 şi 25 Mai la Călăraşi unde interpretat piesa “Tu n-ai avut curaj” a regretatei artiste Mădălina Manole.

NesteALa eveniment a fost prezent şi Petru Mircea, fostul soţ al Mădălinei Manole, care se ocupă de coordonarea echipei tehnice şi sonorizarea festivalului şi care a rămas impresionat de vocea şi prestaţia tinerei artiste.

În momentul în care NesteA a interpretat piesa “Tu n-ai avut curaj”, publicul a rămas înmărmurit la asemănarea vocii cu cea a Mădălinei Manole şi dacă nu se uitau la scenă puteau jura că este chiar Mădălina Manole cea care interpretează piesa şi nu o artistă la început de drum.

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan de la Radio ZU, prezentatorii Festivalului “Flori de Mai 2014” i-au transmis Alexandrei NesteA după interpretarea piesei că i-au pregătit bagajul şi că au fost sunaţi de Jay Z, care o aşteaptă la el la studio şi că v-a face din ea nouă Beyonce.

“Un festival de excepţie, cu o organizare extraordinară, cu un juriu de seamă şi o modalitate inedită de jurizare. Am concurat împotriva a 10 oameni cu voci foarte bune şi timbre vocale deosebite şi am avut norocul să câştig premiul special “Şerban Georgescu” şi mă bucur mult şi cu siguranţă voi mai participa şi la alte ediţii infiderent de pragul unde voi fi cu noul meu proiect solo” a decalarat NesteA.

NesteA a câştigat premiul special “Şerban Georgescu” (compozitorul piesei “Tu n-ai avut curaj”) în cadrul festivalului “Flori de Mai 2014” şi a fost asaltată de diverşi producători printre care şi KEO, care i-a dat numărul de telefon şi a invitat-o să lucreze cu el în studio.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here