sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRIAlex Velea trăieşte şi cu soţia sa, dar şi cu Antonia

Alex Velea trăieşte şi cu soţia sa, dar şi cu Antonia

În presă au apărut mai multe fotografii cu Alex Velea şi cu Antonia, dar şi informaţii potrivit cărora cei doi ar forma un cuplu.

alex velea antonia relatie

Recent, Vincenzo Castellano, soţul Antoniei, a vorbit despre relaţia dintre cele două vedete, afirmând că artista i-a confirmat că se iubeşte cu Alex Velea. „Eu ştiam de la ea, am aflat înainte să apară în presă, nu mai eram de mult împreună, eram despărţiţi. Nu o să spun ce mi-a zis, dar mi-a confirmat. Nu m-am dus eu să-i intreb, nu simţeam să mă duc să o întreb dacă are o relaţie cu cineva. Ea a venit la mine, aşa a considerat că e mai bine să facă, şi eu am apreciat acest lucru. Nu înţeleg de ce nu recunoaşte public relaţie, şi mie mi se pare ciudat“, a spus Vincenzo.

Parcă motivaţi de afirmaţiile lui Vincenzo, prietenii lui Alex Velea au ieşit şi ei în presă şi au vorbit despre cântăreţ şi despre Antonia. Apropiaţii lui Velea susţin că artistul se iubeşte în continuare cu soţia sa, dar şi cu Antonia. „El trăieşte şi cu una, şi cu alta. Se crede un mare Don Juan şi tot ce scrie presa îi dă apă la moară. Îi place foarte mult publicitatea de acest gen. Alex Velea nu ascultă pe nimeni, face exact cum crede el… trăieşte în lumea lui. Toţi prietenii i-au spus că nu e deloc bine ce face cu viaţa lui şi că imaginea lui va avea de suferit dacă nu clarifică public situaţia mariajului său. Însă reacţia lui vulcanică i-a făcut pe toţi să renunţe să-i mai dea sfaturi, pentru că le ia în nume de rău şi îţi întoarce spatele“, au spus prietenii cântăreţului.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.