Dylan Moran: „Dracula era mereu amuzant“

Dylan Moran a acordat Kiss FM un interviu în exclusivitate, în care le mărturisește fanilor din România cum ar arăta o lume fără umor și ce crede despre cel mai cunoscut personaj de ficțiune din România, contele Dracula.

dylan moran

„Dracula a fost mereu amuzant, voia ca oamenii să-și dea capul pe spate râzând pentru a ajunge la beregatele lor”, a declarat pentru Kiss FM Dylan Moran.

„O lume fără râs ar fi ca și cum ai trăi într-o sculpură sau în fascism”, spune comediantul, al cărui prim show în România va avea loc pe 8 octombrie, la Cinema Scala din București.

L-am rugat pe artistul irlandez să ne dezvăluie care sunt în prezent principalele sale teme de stand-up comedy și de ce trebuie să le ironizăm. Iată care a fost răspunsul său: Sentiment (tiranie). Certitudine (fascism). Credință (narcisism). Moran ne-a spus și care sunt cei mai importanți idoli în domeniul comediei: „Idolii mei sunt vârste: tinerețea, maturitatea, bătrânețea”.

Artistul are și un sfat pentru artiștii români care se pregătesc pentru o carieră în stand-up comedy: „Simțiți-vă bine”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here