Alexandra Crişan a prezentat colajul muzical „Jazzy Christmas Break“

Alexandra Crişan a ales să ne dăruiască un cadou dublu de Crăciun, ales cu grijă împreună cu Cornel Ilie: un mashup special interpretat într-un still eclectic – Jazzy Christmas Break.

Alexandra Crisan

Astfel, acompaniată de clape şi trompetă, Alexandra ne oferă două piese care să ne ajute să ne acomodăm în atmosfera confortabilă de sărbători în care domnesc liniştea şi bucuria de a fi alături de cei dragi.

„Unforgettable” aparţinând lui Nat King Cole şi tradiţionalul colind „O, ce veste minunată” formează împreună Jazzy Christmas Break, un colaj muzical care se remarcă uşor în peisajul muzical din această perioadă.

„Jazzy Christmas Break este un cadou de sărbători pentru ascultători. Piesele le-am ales împreună cu Cornel Ilie, iar Dan Nicolau (trompetă) şi Alex Borşan (pian) au făcut ca acestea să sune mai frumos ca niciodată. A fost o adevărată plăcere să lucrăm împreună”, a declarat Alexandra Crişan

Jazzy Chritsmas Break s-a filmat la Roton Music Café în regia lui Anthoy Icuagu, într-o atmosferă veritabilă de sărbătoare. „Piesele şi starea de spirit de la filmări chiar m-au făcut să simt că vine Crăciunul, deşi afară e soare şi nicio urmă de decembrie”, a mărturisit Alexandra.

Totodată, artista a ţinut să le transmită şi câteva cuvinte ascultătorilor săi: „Celor care ascultă micul nostru cadou, le urez sărbători liniştite, să nu uite insemnatataea acestei sărbători şi, nu în ultimul rând, le doresc din tot sufletul că Dumnezeu să le dea tot ce ştie El care nevoie fiecare”.

Alexandra Crişan a fost finalista sezonului trecut de la X-factor şi în toamna acestui an a lansat un prim single, compus de Cornel Ilie, „Minte-mă frumos” care s-a bucurat de numeroase reacţii pozitive.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here