Loredana: „De Moș Nicolae, într-un an, ghetuțele mele au fost goale și sufletul meu și mai gol“

Loredana Groza a venit la Europa FM într-o ediţie specială de Ajun a emisiunii Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu, unde şi-a arătat o față mai puțin cunoscută a ei.

Loredana GrozaSub confortul unei prietenii cu George Zafiu care se întinde pe ani, Loredana a lăsat garda jos și a povestit lucruri emoționante din copilăria sa.

”În copilăria mea se vorbea pe la spate de Crăciun, noi l-am cunoscut pe Moş Gerilă. Chiar și părinților le era frică să pomenească acest cuvânt de teamă că vreun vecin mai… vorbăreț să nu îi pârască. Mai ales că mama era cadru didactic și nu aveam voie să fim văzuți într-o biserică sau într-un lăcaș de rugăciune. Era teribil. Noi, find copii, nu aveam cu ce să comparăm, dar drama era a părinților și a bunicilor nostri. Țin minte că îmi doream atât de tare păpuși, încât mergeam la Universal, era magazinul mare, mall-ul acelor vremuri din Onești, singurul magazin, și mergeam în fața vitrinelor la jucării. Erau foarte puține modele. De pildă, la păpuși erau două modele pentru cele mari: una blondă și alta brunetă. Și bineînțeles că inițial mi-am dorit-o pe cea blondă, apoi când mi-am mai dorit una, am vrut-o pe cea brunetă. Ei bine, pentru a putea să obțin acea păpușă i-am scris Moşului și i-am promis că o să fiu cea mai bună, că o să învăț, că o să-mi ascult părinții. N-am primit-o în primul an, noroc că modelul se repeta la nesfârșit, și într-o bună zi am primit păpușa și am fost foarte fericită. Probabil că un adolescent din ziua de astăzi s-ar bucura la fel de mult dacă ar primi un Ferrari. M-am bucurat și mă bucuram de orice cadou”, le-a povestit Loredana lui George Zafiu și lui Vlad Petreanu.

Mărturisirile Loredanei au mers mai departe la o întâmplare tristă din copilăria ei, povestită tocmai pentru a justifica de ce aprecia foarte mult fiecare cadou pe care-l primea.

”De Moș Nicolae, într-un an în care tatăl meu era plecat în străinătate să muncească și eram acasă doar cu fratele meu și mama mea, eu mi-am pus ghetuțele, toate pe care le aveam, am crezut că, dacă-mi pun mai multe, am să primesc mai multe daruri, și n-am putut să închid un ochi toată noaptea. Ascultam orice foșnet, orice mișcare. Înspre dimineață, zorii s-au mijit, ghetuțele mele au fost goale și sufletul meu a fost și mai gol. Țin minte că a sunat tata cu taxă inversă în timpul zilei și eu, în lacrimi, i-am dat veste cea mai tristă: n-a venit Moşul. Și mama i-a spus că nu a avut nimic să ne pună în ghetuțe”, și-a continuat Loredana amintirile din copilărie, amintiri care justifică altfel întreaga ei determinare de a reuși și profesionalismul cu care se dedică fiecărui proiect.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here