Alexandra Stan a lansat al doilea album din carieră, „Unlocked“

După succesul internaţional, cuantificat în concertele din întreaga lume, poziţiile de top în clasamentele muzicale mondiale şi popularitatea de necontestat în peste 20 de ţări, Alexandra Stan a lansat un nou album: “Unlocked”.

Alexandra Stan

O colecţie de 15 piese inspirate din viaţa ei, abordând teme precum eliberarea, regăsirea, un nou început. “Unlocked” vine ca o continuare a albumului de debut, “Saxobeats”, conţinând single-urile “Lollipop”, “Mr. Saxobeat”, “Million” şi “Lemonade”.

“Unlocked” oferă ascultătorului o incursiune inedită într-o lume pop-dance, împletind energia de dance şi clubbing cu tonul senzual şi uşor de recunoscut, marca Alexandra Stan. Piese precum “Dance”, “Cherry Pop” şi “Give Me Your Everything” au fost difuzate la radiouri internaţionale în Japonia, Turcia, precum şi în ţări din America de Sud şi în Europa.

Lansat în luna august în Japonia şi promovat la radio, TV şi în concertele din cadrul unui turneu de două săptămâni, albumul “Unlocked” se află încă în topuri în Ţara Soarelui Răsare, chiar şi după 10 săptămâni.

În plus faţă de ediţia lansată în Japonia, noul album conţine 3 piese noi: “Unlocked”, “Trumpet Blows” şi “Vanilla Chocolat”, un single pe care Alexandra Stan îl cântă în feat. cu un artist de top de la noi – Connect-R.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here