Cătălin Măruţă şi matinalii de la Europa FM i-au făcut o farsă Andrei

Marţi, 25 noiembrie, Deşteptarea s-a făcut la Europa FM cu Andra, invitata matinalilor Vlad Petreanu şi George Zafiu.

Andra si MarutaArtista a venit în studio pregătită să-l susţină pe concurentul care urma să participe la concursul Dublu sau nimic, a cărui miză era de 1600 de euro.

Andra, însă, a avut parte de o glumă matinală. În legătură telefonică a intrat un domn care s-a prezentat a fi Paul Istrate din Ploieşti, un veritabil profesor de Matematică. Acesta i-a adresat artistei o întrebare uşor incomodă, respectiv de ce îşi lasă soţul să cânte, când o face “atât de execrabil”. „Totul până la soţul meu”, a spus Andra. „Soţul meu este cel mai bun cântăreţ. Mai în glumă, mai în serios, mai face şi el momente din acestea. Şi David, băieţelul nostru i-a spus să nu mai cânte”, a adăugat glumind artista.

„Doamnă, dumneavoastră cântaţi senzaţional, sunteţi o voce extraordinară, dar soţul dumneavoastră cântă penibil, doamnă. Nu înţeleg de ce îl lăsaţi. Adică, nu vă supăraţi”, i-a spus în replică vocea de la telefon.

Vizibil iritată de atitudinea ascultătorului, Andra a încercat să păstreze aparenţele şi să nu-şi piardă calmul. În cele din urmă, cântăreaţa şi-a dat seama că la capătul celălalt al firului era chiar Măruţă care, în complicitate cu matinalii Zafiu şi Petreanu, i-a făcut o farsă. “Bă, auzi, cât să-ţi schimbi vocea? Nu pot să cred! M-ai păcălit, Cătă! Să vezi ce-ţi dau”, a spus Andra când şi-a dat seama că este victima unei glume.

Chiar dacă nu şi-a recunoscut soţul de la început, cântăreaţa l-a apărat în faţa presupusului concurent ca o fiară. “Am transpirat toată de nervi. Vroiam să mă ridic şi să zic, auzi şti ceva, eu pe omul ăsta nu-l susţin”, a spus Andra. Cântăreaţa i-a promis soţului o revedere plăcută, în care îi va plăti cu vârf şi îndesat pentru farsa făcută.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here