Andreea Bălan donează cărți pentru inființarea unei biblioteci într-o școală de la țară

Uneori, o mână de ajutor întinsă la momentul potrivit poate însemna mult în viața unui om, dar mai ales în viața unor copii aflați în formare. Vedetele Antenei 1 de la “Te cunosc de undeva” au ales să doneze cărți pentru înființarea unei biblioteci în cadrul unei școli de țară, unde copiii nu au deocamdată posibilitatea de a împrumuta cărți pentru lecturile suplimentare și nici pentru bucuria lor de a petrece timp în compania unor personaje de poveste.

andreea balan Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_020714_TCDU 6_0874

Imediat ce au aflat de campania inițiată de un blog de cărți (carticusuflet.ro), Andrei Aradits, Ozana Barabancea, Maria Buză și Andreea Bălan, nu au stat pe gânduri și s-au oferit să doneze câteva dintre cărțile care cred ei că îi pot ajuta să se formeze frumos. Mai mult decât atât, fiecare dintre ei a scris câte o dedicație pornită din suflet în speranța că rândurile lor îi vor bucura pe copiii care vor ajunge să le citească.

Andreea Bălan, celebra cântăreață din juriul emisiunii “Te cunosc de undeva” de la Antena 1, a desenat pe prima pagină a cărții o inimă mare și le-a transmis mulți pupici tuturor copiilor cărora le place să citească. În urma mesajului postat de Andreea Bălan pe contul său oficial de FaceBook, mulți dintre fanii ei au hotărât să-i urmeze exemplul și au donat și ei câte o carte pentru biblioteca ce prinde tot mai mult contur.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here