Alexandra Stan petrece Anul Nou alături de sibieni

În pregătirea importantei lansări din primăvară, Alexandra Stan își reia activitatea muzicală cu un prim concert în 2014 în România, în orașul Sibiu. Nu întâmplător, artista a ales fosta Capitală Culturală Europeană în noaptea dintre ani, pentru a marca un nou început.

Alexandra StanShow-ul de Anul Nou va aduce în fața publicului o veritabilă desfășurare de forțe, cu o trupă remarcabilă de dansatori, alături de care lucrează de câteva luni. “Sunt extrem de fericită să mă reîntâlnesc cu publicul din România într-o seară atât de specială pentru fiecare dintre noi. Sibiul este un oraș aproape de sufletul meu și sunt convinsă că în Piața Mare vom trăi o noapte magică”, a declarat Alexandra Stan.

Concertele Alexandrei Stan se află în plin proces de regândire, artista pregătind publicului său un concept special de show. Pentru aceasta, Alexandra Stan a petrecut în luna octombrie o săptămână în tabăra Fonocamp de la Azuga, unde a compus piese noi alături de artiști români și internaționali. De asemenea, artista s-a întors recent din Los Angeles, unde a participat la sesiuni fructuoase cu producători, compozitori și artiști renumiți din showbiz-ul american. Alexandra s-a remarcat în rândul producătorilor și artiștilor americani, atât ca interpretă, cât și compozitoare, și a puse bazele unor colaborări surpriză pentru noi hit-uri în topurile internaționale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here