EXCLUSIV Kate: „Melodia «Din vina ta» este apropiată de sufletul meu“

Kate, o tânără artistă care face parte din echipa Media Pro Music, a reușit să se impună pe piața muzicală din România, iar cea mai recentă piesă a ei, „Din vina ta“, a devenit rapid un hit.

interviu exclusiv kate_din vina ta

Recent, Kate a filmat videoclipul melodiei, care urmează să fie lansat în curând, iar cu aceasă ocazie ne-a acordat un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei.

Cum a fost pentru tine, din punct de vedere profesional, anul 2013?

Pot spune că, în ciuda faptului că se termină cu 13, și stii cum e, superstițiile ne omoară, a fost un an foarte bun. Am studiat muzica, sunt elevă în clasa a XII-a la muzică, studiez pian, canto, teorie muzicală, mai cânt și la chitară… Am avut diverse evenimente muzicale, iar din luna mai am lucrat împreună cu Mihai Ristea la noul meu single.

Te referi la melodia „Din vina ta“, care a prins destul de bine la public… Care este povestea din spatele piesei?

Da, la sfârșitul verii am lansat single-ul “Din vina ta”, pe care l-am simțit de prima dată, încă de când lucram în studio, ca fiind ceva foarte apropiat de sufletul meu. Versurile sunt foarte frumoase, parcă le-am ținut mult timp într-o părticică din mine și le-am eliberat în note, “vinovat” de acest lucru fiind Mihai Ristea.

„Din vina ta“ vorbește despre o dragoste pierdută, despre suferință… Te regăsești în versurile melodiei?

Ce adolescent, ce om, băiat sau fată, femeie sau bărbat nu s-ar regăsi în versurile acestei piese? Toți am avut, la un moment dat, un eșec în dragoste și bineînțeles că a fost din vina lui, din vina ei sau mai ales “din vina ta”.

Odată cu această piesă ți-ai schimbat și stilul. De ce ai făcut acest lucru?

Timpurile se schimbă, stilurile în muzică se schimbă. Era normal să-mi schimb și eu stilul, mai ales că în momentul de față acest nou stil mi se potrivește cel mai bine.

În anul 2012 nu ai lansat nicio melodie. Ce ai făcut în acea perioadă de pauză?

Într-adevăr, în 2012 nu am avut nici timpul fizic necesar și, cum spuneam mai înainte, muzica s-a schimbat, radiourile difuzează un alt fel de muzică acum, ca drept dovadă single-ul “Din vina ta” a devenit deja hit, toate radiourile mari din România introducându-l în playlist-urile lor.

Ce planuri de viitor ai?

În viitorul apropiat abia aștept să lansez videoclipul piesei “Din vina ta”. Apoi, în vara lui 2014 voi da bacul și îmi doresc foarte tare să intru la Universitatea de Muzică din București. Între timp sper să lansez un nou single, neapărat compus de Mihai Ristea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here