Alexandra Stan, primul mesaj oficial după ce a fost bătută de Marcel Prodan

Alexandra Stan s-a decis, la mai bine de trei luni după ce a fost bătută de Marcel Prodan, să facă primele declaraţii.

Alexandra Stan

Cântăreaţa şi-a dorit să facă lumină în acest caz şi a adresat un mesaj jurnaliştilor şi fanilor ei, pentru a nu mai apărea speculaţii cu privire la persoana ei.

Iată mai jos mesajul Alexandrei Stan:

Dragi prieteni și iubitori de muzică,

Vă trimit aceste rînduri după o tăcere cam lungă, dar extrem de necesară într-o perioadă dificilă pentru mine. Mulțimea de știri neadevărate, de informații calomnioase precum și zvonurile vehiculate în unele publicații mă obligă să spun stop și să vă trimit aceste clarificări. Începând de astăzi, am decis să vorbesc în numele meu și să vă anunț lucrurile importante care ar putea să vă intereseze.

Primul și cel mai important este că incidentul pe care îl cunoașteți se află în cercetarea organelor de anchetă. Dumnezeu iartă, eu am depus o plîngere penală. Şi nu am de gînd să o retrag, indiferent ce va susține Marcel Prodan. Ştirile care au vehiculat altceva țin de greșeli de documentare sau chiar de o încercare de a minimaliza gravitatea faptei.

Doresc foarte mult să clarific și alte cîteva lucruri care mă privesc. Începînd din luna iunie, nu am confirmat participarea mea la nici un eveniment muzical. Nu aveam cum și nici nu m-am gîndit la așa ceva. Multe articole au vehiculat participarea mea la anumite concerte. Cine să angajeze asemenea participări și cine să mă reprezinte cîtă vreme relația mea cu fostul meu manager a devenit dosar de cercetare a organelor în drept? Pe unele site-uri și rețele de socializare se fac tot felul de declarații în numele meu. Vă asigur că nu sunt ale mele. De altfel, eu nu am o pagină de Facebook pe care să postez ultimele noutăți. Şi nici nu fac afirmații calomnioase pe seama nimănui, indiferent că este vorba de spațiul virtual, de ziare și de reviste, din țară sau din străinătate. De aceea, atunci cînd aveți nevoie de o noutate sau de o clarificare, vă rog să mă contactați. În momentul în care voi avea un ofițer de presă, un manager, un grup care să mă ajute în comunicarea cu voi, veți afla cu siguranță numele acestor persoane. Dar tot de la mine!

Incidentul cunoscut și perioada grea care a urmat m-au pus serios pe gînduri. Care este datoria mea, ce fac mai departe și cum acționez? La aceste întrebări am răspuns într-un singur fel. Este mai bine să previi decît să te aperi sau să ataci. Acest adevăr m-a determinat să mă implic și într-o campanie socială. Mă aflu pe finalul pregătirii materialelor de comunicare și în scurt timp vă voi invita să vă ofer mult mai multe detalii extrem de interesante.

Vă mulțumesc mult și le mulțumesc în mod special celor care m-au susținut de departe și au avut încredere în mine.

Cu drag,
Alexandra Stan

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here