Connect-R, despre „Noi ne potrivim“: „Mi-am pus tot sufletul în piesa asta“

Connect-R a fost invitatul „cârcotașilor“ miercuri dimineața în studioul Kiss FM, acolo unde cântărețul a cântat live noul single, intitulat „Noi ne potrivim“.

connect-r noi ne potrivim kiss fm

Artistul a vorbit despre piesă, afirmând că se regăseşte total în aceasta. „Mi-am pus tot sufletul în piesa aceasta. Cu maxim de sinceritate recunosc: cred că este prima piesă pe care am scos-o cum am simțit eu. N-am mai ținut cont de absolut nimic. Tot timpul am crezut că trebuie să te potrivești cu celălalt, adică să-ți placă aceleași filme, aceleași cărți. De fapt, trebuie să fie total invers. Deci nu ne iubim fiindcă ne potrivim, ci ne potrivim fiindcă ne iubim“, a declarat Connect-R la Kiss FM.

Mihai Găinuşă l-a întrebat pe Connect-R şi ce vicii are, iar cântăreţul a afirmat că jocul FIFA este drogul lui. „Am și vicii. Uite, de exemplu tocmai am stabilit cu băieții să scoatem FIFA din studio. Am stat și ne-am gândit: două luni de zile nu s-a făcut nimic muzical în studio. Ăsta-i singurul meu viciu. A, bine, și tutunul. E un mic drog FIFA asta“, a recunoscut artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here