Alexandra Ungureanu şi Alex Muşat au realizat un video cover pentru piesa „Take your time“, a lui Sam Hunt

După succesul videoclipurilor din seria „Music in pRogress“, Alexandra Ungureanu lansează pe piaţa muzicală un nou proiect video inedit: „413 Sessions“. Proiectul conţine câteva înregistrări ale unor coveruri, dar şi piese proprii, interpretate de solistă într-o manieră country, o premieră pentru România.

alexandra ungureanu take your time cover

„Cred că într-o viață anterioară m-am născut la Nashville, orașul american al muzicii country adevărate. Single-ul ‘Take your time’ m-a inspirat pentru a-i oferi o interpretare personală“, a spus Alexandra Ungureanu.

„Take your time“, piesa country a momentului, este primul videoclip din cadrul proiectului „413 Sessions“, şi este un duet cu Alex Muşat, un tânăr chitarist extrem de talentat.

Filmările videoclipului au avut loc la Cluj, pe acoperişul halelor Atelierului 413, care a dat, de altfel, şi numele proiectului. Regia a fost semnată de Sebastian Secan, iar producătorul videoclipului a fost însăşi solista.

Dacă în „Music in pROgress“ Alexandra Ungureanu a ales să pună umărul la promovarea turismului românesc, în „413 Sessions“ şi-a dorit să scoată la lumină creaţiile unor artişti extrem de apreciaţi, mai ales în străinătate, dar mai puţin cunoscuţi publicului larg. Astfel că parte din piesele de mobilier create de aceştia se regăsesc şi în decorul videoclipurilor, gândit de artista clujeană Mădălina Mihailovici.

Distrubuţia instrumentiştilor este şi ea pe măsură: Claudiu Purcărin, zis şi „Nașu“, un toboşar de excepţie alături de care Alexandra a mai cântat pe vremea când acesta făcea parte din trupa Sistem, dar şi Lucian „Stein“ Pop, basistul trupei Nightlosers .

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here