Gianina Corondan şi Radu Buzăianu se alătură lui Mihai Cioceanu la matinalul la Gold FM

Excentrica şi simpatica prezentatoare Gianina Corondan se trezeşte cu noaptea în cap în fiecare dimineaţă pentru că, la rândul ei, să îi trezească pe ascultătorii aflaţi pe 96,9 FM. Ea intră în echipa matinalului Gold FM alături de experimentatul om de radio Mihai Cioceanu şi jurnalistul Radu Buzăianu.

Matinalul GOLD FMCe spun cei trei, mai în glumă, mai în serios, despre emisiunea lor? “Este un matinal care, dacă nu ar fi fost, ar fi trebuit să existe! Nu era uşor dimineaţa, mai ales când aveam o gamă largă de matinale. De astăzi începând nu va mai fi de ales! Dinamic, personal şi viu. Muzică şi vorbă bună! Aşa că, vă aşteptăm cu artişti şi oameni de valoare, în fiecare dimineaţă la ‘Gold Morning’, pe 96,9 sau live pe goldfm.ro”, a declarat Gianina Corondan.

Radu Buzăianu şi Gianina Corondan se alătură astfel vedetelor postului unde mai au emisiune Raluca Moianu, pe care o puteţi asculta în fiecare după amiază de la ora 17:00 la 19:00, într-o emisiune deschisă celor ce caută dezvoltarea personală (“Drive Time Coaching”), Irinei Margareta Nistor, care este în fiecare vineri “Vocea filmelor la radio” şi lui Travel Man, cunoscutul blogger de călătorie Bogdan Popescu care poate fi ascultat, în fiecare zi, după matinal.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here