VIDEO Documentarul „Dezastrul din Colectiv“, realizat de Discovery, poate fi vizionat online

Tragedia petrecută în noaptea zilei de 30 octombrie 2015 în clubul Colectiv din Bucureşti a fost transpusă, de cei de la Discovery, într-un documentar intitulat „Dezastrul din Colectiv“ şi difuzat de postul TV duminică, 13 martie 2016, de la ora 22.00.

documentar dezastrul din colectiv discovery

Documentarul prezintă în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în noaptea respectivă în clubul bucureștean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele.

După ce a fost difuzat la TV, documentarul „Dezastrul din Colectiv“ a fost postat şi pe pagina de YouTube a celor de la Discovery România, pentru a putea fi vizionat şi de cei care nu l-au văzut la televizor.

Pentru realizarea documentarului au fost intervievate persoane din fiecare categorie reprezentativă în succesiunea evenimentelor din seara tragediei. Printre persoanele care se regăsesc în documentar sunt supravieţuitorii Gabriel Popescu, Cristian Matei şi Adrian Dorogan, dar şi personalul medical și autoritățile implicate în operațiunile de salvare. De asemenea, apare și un expert internaţional în efecte speciale și probleme ce țin de siguranță, dar şi un expert în chimie aplicată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here