Alexandra Ușurelu va folosi videoproiecții pe toate laturile scenei în cadrul concertului „Pur“

Mai sunt doar două săptămâni până când Alexandra Ușurelu, una dintre cele mai iubite și mai bine vândute artiste independente din România, va susține, pe 18 ianuarie, un concert cu orchestră simfonică, pe scena Sălii Mari a Teatrului Național din București.

Alexandra Usurelu_concert

În premiera pentru lumea muzicală din România, artista va prezenta, împreună cu band-ul său și Muse Orchestra, un format de spectacol inedit, în care toți cei trei pereți ai scenei vor fi acoperiți în totalitate de videoproiecții, creând, în felul acesta, iluzia unui adevărat “film 3D”.

Astfel, cei 19 muzicieni prezenți pe scenă vor fi integrați într-un decor virtual tridimensional, iar concertul va fi filmat si lansat ulterior în ediție limitată, în format BluRay, dar și pe DVD.

Deși nu cântă o muzică difuzată de radiourile comerciale, Alexandra Ușurelu are o comunitate impresionantă de admiratori și fani. Biletele premium, cu acces la lounge-ul „Pur“, adica locul pentru „meet and greet”, unde publicul se va întâlni cu Alexandra imediat după încheierea concertului, s-au vândut deja.

Concertul simfonic „Pur“ este un spectacol-eveniment multimedia, care include atât cântecele cele mai cunoscute ale artistei, dar și câteva melodii complet noi, ce se vor regăsi pe viitorul ei album. Alexandra Ușurelu și-a obișnuit publicul din România cu producții de excepție, cu band live, videoproiecții și videomapping, iar „Pur“ promite să fie cea mai rafinată prezentare a artistei de până acum, dar si cel mai spectaculos eveniment cu orchestră al începutului de an.

Invitații speciali vor fi Mircea Vintilă și Dan Byron, iar în deschidere va cânta Blue Noise, grupul vocal a cappella finalist la Eurovision, premianți ai mai multor concursuri muzicale, vocale sau de jazz.

Biletele din categoriile I și II se pot achiziona în continuare din rețelele IaBilet, Eventim, Bilete.ro, MyTicket şi casa de bilete a TNB.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here