Alin Vaduva de la „X Factor”, lupta pentru nepoata sa bolnava de leucemie!

Alin Vaduva
Alin Vaduva

Fostul concurent de la X Factor are probleme in familie. Alin Vaduva lupta sa-si ajute nepoata de 8 ani care este bolnava de leucemie. Solistul se lupta pentru ca micutei sa-i fie bine si face tot ce poate ca micutei ca sa o ajute.

Organizez aceasta strangere de fonduri pentru nepoata mea Nicoleta Mihalea Vaduva in varsta de 8 ani. In acest moment este internata intr-un spital din Italia, fiind diagnosticata cu Leucemie si are nevoie de ajutorul nostru financiar. In toamna anului 2018 i-a fost depistata aceasta boala. Din acel moment fetita lupta impotriva acestei boli crunte. A fost la spitalul din Craiova și la spitalul din Timisoara, iar acum sunt într-un spital din ITALIA unde urmeaza un tratament specifc pentru acesta boala.

Parintii ei tineri au alergat in toate părțile avand la baza resurse financiare limitate care s-au epuizat, iar acum ajutati de niste oameni cu suflet bun au reusit sa ajunga in Italia. Mama (Lidia Văduva) este in spital cu Mihaela, iar tatal incearca sa stranga ceva bani, muncind din când în când ( inca nu are un job stabil). Avem nevoie de ajutorul tau! Puteti dona cu cardul aici sau direct in contul mamei, deschis la ING: RO02INGB0000999909801852 (cont in RON) RO92INGB0000999909801881 (cont in EUR)”

Strangere de fonduri si aici

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here