Alina Eremia, despre relația cu Dorian Popa: „Există de trei ani de zile. Ne înțelegem foarte bine“

Alina Eremia și Vescan au cântat marți dimineața la matinalul Kiss FM realizat de Mihai Găinușă și Dezbrăcatu.

Alina Eremia si VescanArtiștii le-au mărturisit fanilor cum au ajuns să colaboreze și cu ce cântăreți le-ar plăcea să colaboreze. În vreme ce Alina le-a spus ascultătorilor care este secretul unei relații perfecte și a vorbit despre relația cu Dorian Popa, Vescan a mărturisit că un tânăr tunisian i-a spart pagina de Facebook.

„Alina, cum se vede viața la 20 de ani?” a întrebat-o Mihai Găinușă pe cântăreață. „Foarte frumos. N-aș spune roz, dar frumos”, a răspuns ea. „Ce-ți propui până la 30, de exemplu?” a continuat realizatorul Kiss FM. „S-o țin tot așa” a declarat Alina.

Cei doi invitați le-au declarat ascultătorilor Kiss FM că propunerea de colaborare i-a aparținut lui Vescan. „Aveam nevoie de o voce caldă”, a afirmat el.

„Cum merge cu serialul?” s-a interesat Mihai Găinușă. „Merge bine”, a răspuns Alina Eremia. „Dar combinația ta cu protagonistul cum merge?” a continuat realizatorul Kiss FM. „Care combinație? Profesională? A existat de trei ani de zile. Ne înțelegem foarte, foarte ok, și pe platou, și prietenește…” a răspuns Alina repede.

Artista le-a explicat realizatorilor Kiss FM că numele acestuia este Dorian Popa, personajul interpretat în serial numindu-se Andrei. „De câte ori i-ai zis în serial: ‘Te iubesc, Andrei?’” a insistat Găinușă. „Nici nu mai țin minte”, a declarat invitata.

Vescan le-a mărturisit ascultătorilor Kiss FM că, dacă ar avea ocazia, Eminem ar fi primul artist internațional cu care ar colabora, în vreme ce Alina ar alege-o pe Beyonce, la al cărei concert va merge pe 8 martie. „De Ziua Femeii mi-am făcut cadou un bilet la concertul lui Beyonce de la Dublin”, a spus ea, adăugând că i-ar plăcea și o colaborare cu Grasu XXL sau Connect-R.

Artista a declarat la Kiss FM și care crede că este secretul unei relații perfecte: „Să ai încredere în cel de lângă tine, să fiți prieteni. E foarte importantă și relația de prietenie într-o relație de iubire”.

Vescan a mărturisit și un mare motiv de supărare: „Cei mai mulți nervi din ultimii doi ani mi i-a făcut un copil din Tunisia care, recent, mi-a spart pagina de Facebook. Încă sunt nervos și o să mai fiu mult timp”.

„Îmi place să conduc. Mă relaxează foarte mult să conduc, în special noaptea, când e mult mai liber. Noaptea, cu muzica în difuzoare, cred că e cel mai bun mod de a mă relaxa”, a mărturisit Alina, adăugând că în timpul liber îi place să vadă filme, să facă sport și să iasă la cafenea.

Alina a povestit că pierde mult timp cu alesul vestimentației înainte de a pleca de acasă. „Depinde și unde merg. Dacă ies la cumpărături, nu mă preocupă atât de mult, dar nici atunci nu neglijez aspectul fizic. În general, stau cam o jumătate de oră, 40 de minute să-mi aleg hainele. Sunt foarte indecisă”, a spus ea. Artista a dezvăluit că îi place să iasă la cumpărături de cel puțin două ori pe săptămână. „În general, chiar dacă nu ajung neapărat la cumpărături, fac cumva și intru în două, trei magazine”, a adăugat ea.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here