„Te cunosc de undeva!“: Divergenţe între Andreea Bănică şi Andrei Aradits

O abonată fidelă a topurilor românești, candidată la titlul suprem în sezonul transformărilor care începe, pe 15 februarie, la Antena 1, este Andreea Bănică. Sâmbătă seara, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, ea va deveni Lady Gaga, artista extravagantă pe care Andrei Aradits o descrie drept… „o mătușică ușor speriată”.

Andreea Banica Și chiar dacă juratul a apreciat mai apoi prestația artistică a Andreei, declarându-se plăcut impresionat de ce-i poate acesteia pielea, el nu s-a putut abține, ulterior, când artista s-a așezat pe canapeaua concurenților, să-i facă observație să-și dea jos de pe cap “panoul”, pentru că nu se mai văd de el colegii așezați în spate. Andreea și l-a dat. Și, dacă tot o rugase să-i împrumute ceva din vestimentația ei… abundentă, “pentru că îmi reabilitează ăștia blocul, niște polistiren ceva”, Andreea îi îndeasă pe cap lui Aradits, cu generozitate, “panoul” hulit.

De altfel, “fața de pernă” a lui Lady Gaga a fost încercată de voie, de nevoie și de prezentatorul Cosmin Seleși, care nu s-a putut împotrivi dorinței juratului Pepe de a-l vedea astfel împodobit.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here