Alina Eremia, impresionată de povestea unei familii prezente la „Am ceva să-ţi spun“

Joi, de la ora 20.30, la “Am ceva să-ți spun”, Sonia Simionov va aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 noi povești de viață extraordinare și oameni speciali care au trecut prin experiențe incredibile.

Alina EremiaUna dintre cele mai emoționante povești care va fi spusă aici îi aparține Anei Maria, o tânără cu un destin crunt. Aceasta va veni la “Am ceva să-ți spun”, ca să-i mulțumească soțului ei, Andrei, pentru că se află lângă ea în lupta cu o boală necruțătoare, dar și pentru a-i mărturisi că-l va iubi pentru totdeauna. În demersul ei, Ana Maria a fost sprijinită de Alina Eremia, vedeta arătându-se profund impresionată de povestea tinerei familii.

“Mă bucur enorm că am luat parte la cea de-a doua ediție a emisiunii “Am ceva să spun” și că i-am cunoscut pe Ana Maria și soțul ei. M-a emoționat mult povestea lor. Ana Maria și Andrei sunt cel mai bun exemplu că iubirea adevărată vindecă răni și face minuni”, spune Alina Eremia.

Vedetele vin la “Am ceva să-ți spun” nu doar ca să sprijine oamenii obișnuiți, în încercarea lor de a-și rezolva o problemă de suflet, ci și ca să-și spună propria poveste. Este și cazul luptătorului K1 Cătălin Moroșanu.

Mai emoționat ca niciodată, acesta vine în platoul emisiunii moderate de Sonia Simionov să povestească cele mai frumoase și dureroase amintiri din copilărie și să-i spună mamei sale ce nu i-a mărturisit niciodată: că o iubește.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here