luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIConcertul Dan Andrei Aldea, de la Teatrul Naţional Bucureşti, a fost anulat

Concertul Dan Andrei Aldea, de la Teatrul Naţional Bucureşti, a fost anulat

Organizatorul anunţă cu mare regret că unul dintre cele mai aşteptate concerte din ultimii 34 de ani, Dan Andrei Aldea pe scena Sălii Mari a Teatrului Naţional Bucureşti, din data de 19 octombrie, a fost anulat.

Concert Dan Andrei Aldea

Cei care şi-au achiziţionat deja biletele pot să-şi recupereze banii din locul de unde au cumpărat biletele.

Dan Andrei Aldea este muzicianul rock şi folk care a trecut graniţele genurilor muzicale fără niciun efort. Mai mult, a provocat admiraţia generală cu fiecare melodie, solo ori orchestraţie.

Dacă punem la socoteală ceea ce se cunoaşte mai puţin, faptul că de mic a fost considerat un copil-minune al viorii, mulţi se vor întreba de ce nu a urmat o carieră în direcţia muzicii clasice. Răspunsul îi aparţine: la 15 ani a descoperit chitara electrică, într-o epocă în care genul rock a explodat, şi de atunci a făcut o lume întreagă să se rostogolească la vale.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.