Alina Eremia îşi lansează o colecţie de haine

Alina Eremia, membră a trupei fenomen Lala Band, cu o carieră solo de succes, lansează, alături de site-ul moja.ro, o colecţie de haine pentru primăvară şi vară.

Alina Eremia

Colecţia MOJA by Alina Eremia cuprinde zeci de produse, piese cheie în graderoba de primăvară/vară. Rochii, topuri, fuste, pantaloni sau accesorii ham, toate compun outfit-uri versatile şi uşor de purtat. Ţinutele fresh, punctate de detalii elegante şi feminine, reprezintă stilul caracteristic Alinei, tânăra artistă implicându-se activ în procesul de creaţie.

„Pentru că sunt o împătimită a modei, sunt puţine site-uri de fashion pe care nu le-am descoperit încă. Vara trecută, mi-a atras atenţia colecţia MOJA by ANTONIA, aşa că am început să îmi fac temele şi să aflu mai multe despre MOJA. La câteva luni după aceea, echipa de acolo mi-a propus să lansăm o colecţie MOJA by Alina Eremia. Nici nu am stat pe gânduri, am spus „DA” pe loc.

De atunci, am vizitat frecvent atelierul lor, am realizat tot felul de schiţe, până când am ajuns în final la o colecţie de ţinute pentru sezonul de primăvară. Lookurile variază de la smart-casual, purtate cu o pereche de sneakers, o provocare venită din partea designerilor internaţionali, până la outfituri glam, perfecte pentru o seară în oraş sau o ieşire în club. Am pus accent pe combinaţia alb-negru, care nu dă greş niciodată, şi roşu, culoarea pasiunii, perfectă pentru noul sezon. Sper din tot sufletul ca noua colecţie să aibă succes în rândul tinerelor din România”, a spus Alina.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here