„Thrift Shop“, desemnat cel mai bun cântec rap din ultimii 25 de ani

Piesa “Thrift Shop”, a duoului Macklemore & Ryan Lewis, a fost desemnată cel mai bun cântec rap din ultimii 25 de ani, potrivit unui top întocmit de editorii revistei americane Billboard.

MACKLEMORE-THRIFT-SHOP-facebook

Pentru acest cântec foarte popular în rândul publicului, duoul Macklemore & Ryan Lewis a fost recompensat cu două premii Grammy în luna ianuarie. Aceeaşi piesă a ocupat primul loc în Top 100 Hot Rap Songs, întocmit de editorii revistei Billboard, care măsoară performanţele celor mai bune cântece rap începând din 1989, notează Mediafax.

Deşi cântecul a fost lansat în 2012, prezenţa sa în Top 100 Hot Rap Songs vreme de 18 luni consecutiv l-au ajutat să ocupe primul loc în acest clasament, învingând o serie de piese celebre. În plus, un alt single al aceluiaşi duo, intitulat “Can’t Hold Us”, un featuring cu Ray Dalton, ocupă locul al patrulea în acelaşi top.

Piesa “Tootsee Roll”, lansată în anul 1994 de grupul 69 Boyz, s-a clasat pe locul al doilea, iar podiumul a fost completat de “Hot Boyz”, lansată în anul 1999 de Missy Elliott ft. Nas, Eve şi Q-Tip. Cântecul “Expression”, lansat de grupul feminin Salt-n-Peppa în anul 1989, s-a clasat pe locul al cincilea.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here