Horia Brenciu a părăsit „Vocea României“ și a semnat cu Antena 1

La doar câteva zile după ce în presă au apărut informații potrivit cărora Horia Brenciu ar urma să părăsească postul Pro TV și emisiunea „Vocea României“, reporterii de la WOWbiz au aflat că artistul a semnat deja cu Antena 1.

Horia Brenciu antena 1

Horia Brenciu nu mai face parte din juriul emisiunii „Vocea României“, show câștigat de două ori consecutiv de concurenți din echipa artistului, Brenciu urmând să se alăture echipei de la „Te cunosc de undeva“.

Potrivit celor de la wowbiz.ro, Horia va începe peste câteva zile filmările pentru emisiunea de la Antena 1, însă nu se știe exact dacă va înlocui pe cineva în juriu sau dacă pur si simplu numărul juraților de la „Te cunosc de undeva“ va crește cu unu. Mai mult de atât, încă nu se știe nici cine îl va înlocui pe Horia Brenciu la „Vocea României“.

Citește și:

Loredana Groza, apariție de senzație într-un serial de la Kanal D

Wilmark, dat afară de la „Dansez pentru tine“

Este posibil ca show-ul de la Pro TV să-și mai piardă încă un membru din juriu, și anume pe Loredana Groza, artistă ce va apărea miercuri, 12 martie, în primul episod al sitcomului „Fetele lu’ dom’ Profesor“, difuzat de Kanal D, riscând astfel să fie dată afară de la postul din Pache Protopopescu. Se știe faptul că vedetele din Media Pro nu au voie să apară la alte televiziuni, în caz contrar contractul lor urmând a se încheia. Cel mai recent caz de acest fel este cel al lui Wilmark, fost jurat la „Dansez pentru tine“, care a fost dat afară de la Pro TV după ce a apărut în unele emisiuni de la Kanal D.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here