Alina Eremia, transformare spectaculoasă

Una dintre cele mai iubite cântărețe din industria muzicală românească, Alina Eremia, a împlinit, pe 15 decembrie, 22 de ani. Artista s-a făcut remarcată prin intermediul pieselor sale, care au ocupat cele mai înalte poziții in clasamentele muzicale.

Alina Eremia„A fost o nebunie“, cel mai recent hit, a strâns peste 15 milioane de vizualizări și este una dintre cele mai difuzate piese pe radiourile românești. De-a lungul timpului, Alina Eremia s-a transformat frumos, în lumina refrectoarelor evoluând constant atât pe plan muzical, cât și din punct de vedere vestimentar. Cariera Alinei, aflată în plină ascensiune, prinde contur în ochii publicului și a ajuns rapid una dintre cele mai indrăgite artiste din România.

Obişnuită să cânte pe scena spectacolelor de când era mic copil, Alina are atât de multe proiecte în această perioadă, încât luminile reflectoarelor aproape că se îndreaptă doar înspre ea. A debutat în muzică la doar cinci ani, după ce părinţii ei i-au remarcat talentul, iar la 12 ani deja participa la concursul Eurovision Junior. La 15 ani a început colaborarea cu Disney Channel, dând voce personajelor iubite din animaţii celebre, iar la 17 ani a fost distribuită în serialul „Pariu cu viaţa“. În urma castingului pentru serial s-a alăturat şi trupei Lala Band, cu care a cucerit definitiv inimile fanilor şi cu care a câştigat, alături de colegii ei, discul de aur pentru „Cel mai bine vândut album al anului 2012“!

Cariera solo a Alinei a urmat firesc traseului său profesional alert, iar piese precum „Tu eşti vara mea“, „În dreapta ta“ cu Vescan, „Cum se face“ şi „Played You“ au fost difuzate în heavy rotation pe toate radiourile şi în cluburi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here