Alina Puşcău: „Jay Z mi-a spus secretul vieţii lui“

Alina Puşcău, frumoasa românca ce a plecat în lume la doar 14 ani şi a cucerit podiumurile internaţionale, a revenit de curând în ţară şi şi-a deschis sufletul într-un interviu acordat emisiunii „Refresh by Oana Turcu“, de la Antena Stars, ce va fi difuzat pe 21 ianuarie 2017, de la ora 22.00.

Alina Puscau

Manechinul vorbeşte despre copilăria grea pe care a avut-o, despre adolescenţa pe care a trebuit să o înfrunte singură, departe de casă, dar şi despre prieteniile cu vedete de la Hollywood şi relaţiile care au ţinut primele pagini ale ziarelor multă vreme.

„Când ai o experienţă de viaţă foarte grea, atunci ai ambiţia să ajungi undeva”, şi-a motivat manechinul dorinţa extraordinară şi forţa pe care şi le-a găsit pentru a reuşi în carieră.

Renumită pentru cercurile de prieteni în care se învârte, Alina Puşcău a povestit că este prietenă cu o mulţime de vedete de la Hollywood, prietenii pe care le-a câştigat tocmai datorită naturaleţii ei. „Jay Z, de exemplu, mi-a spus secretul vieţii lui: ‘Există ea, există el şi există noi’, mi-a spus el, ‘ăsta este secretul meu, îţi spun asta pentru că îmi place cum gândeşti’“, a mărturisit manechinul.

Citeste si despre:

Cât costă biletele la Ziua lui Ștefan! Connect-R pregătește cel mai tare concert aniversar pe 9 iunie!
Martin Garrix, David Guetta si Armin van Buuren revin la UNTOLD in acest an
Peste 4,2 milioane euro atrasi in comunitatea locala de festivalul Massif din Poiana Brasov
Ilinca Băcilă in juriul la Festivalul de Muzică „Glasul Valahiei 2023” în aprilie, la Amfiteatrul „George Enes...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here